tisdag 30 november 2010

Lördag 27/11 Dop

Så var det dags för dop!! Vi hade bokat en egen dopgudstjänst i Lane-Ryrs kyrka denna snöiga och kalla lördagseftermiddag.Veckan innan har varit ganska hektisk då Patrik har haft värsta ryggskottet och knappt kunnat gå vissa dagar, men efter ett par besök hos Rygg & Led så var han i hyfsad form!
Och vi hann med alla förberedelser, även om det kändes lite oroligt en stund.
Hon döptes av Bo Glans, prästen som skulle ha vigt oss i våras men som drabbades av magsjuka kvällen innan,men denna gången höll han sig frisk ;)
Eftersom kantorn är ledig på lördagar så spelade prästen gitarr till psalmerna, Miranda sov fram tills hon skulle få vatten på huvudet, då hon vaknade och tittade förvånat på fadder Anette som höll henne över dopfunten.
Namnen vi har gett henne är Karin Miranda Arwen och vill ni läsa om vad namnen betyder så hittar ni det under "Miranda fakta" till höger, ovanför besöksräknaren.
Redo för dop!
Fadder Gustav fick läsa bön och hälla upp vattnet i dopfunten
Fadder Anette
Stolta föräldrar
 Samling i församlingshemmet efteråt för lite smörgåstårta

Under tiden som dopet var i kyrkan så började det snöa och det höll i sig under hela eftermiddagen och kvällen så att det var lite besvärligt att ta sig hem för våra gäster, och även för oss själva för det delen!
Väl hemma så blev det till att skotta sig in för att tända i spisen, strömmen hade gått när vi var borta så det var lite kyligt...

Det bor en trappa där under....

Hon fick många fina dopgåvor; sångböcker, sagoböcker, bestick,barnservis,guldhjärta,lyckopeng, månadsstenar,sparbössor,födelsedagståg, leksaker, doptavla m m

Miranda i pixelart

Miranda i "scrapbook-art"
Tack alla för fina gåvor och för att ni var med oss denna dag!!

1 kommentar:

  1. Tack för att vi fick närvara vid Mirandas fina dop! <3 -Miranda lär få höra många historier angående vädret på hennes dopdag! ;)

    SvaraRadera